Sparbanken Lidköping laddar för mässan i maj!

Inför den stundande Lantbruksmässan i hjärtat av svenskt jordbruk, är Sparbanken Lidköping redo. De förbereder sig för att välkomna besökare tillsammans med fyra andra regionala banker. Fredrik Holmdahl, marknadschef på Sparbanken Lidköping, delar sina tankar om vad besökarna kan förvänta sig av deras monter på mässan.

”Vi är superladdade i vårt stora team,” säger Holmdahl. Sparbanken Lidköping kommer inte att vara ensamma i sin monter, utan delar utrymmet med Sparbanken Skaraborg, Tidaholms Sparbank, Åse Viste Sparbank och Sparbanken Alingsås. Denna sammanslutning av banker illustrerar ett starkt samarbete över regionsgränserna och ett gemensamt mål att stärka lantbrukssektorn.

Det primära fokuset i montern kommer att vara på finansiering av lantbruk. ”Förutom en trevlig stund så är ju finansiering av lantbruket det vanligaste samtalsämnet.” Specialistrådgivare från de deltagande bankerna kommer att vara tillgängliga för att ge besökarna senaste nytt.

Men det är inte allt som väntar besökarna. Sparbanken Lidköping har även förberett underhållande aktiviteter för att skapa en härlig atmosfär. ”Det blir ’Starke Arvid’ eller ’Släggan’ som vi kallar den, en klassisk styrketävling i dam- och herrklass.” Utöver detta kommer de att erbjuda spel som Cornhole, där det handlar mer om precision än om kraft. Och för de som uppskattar en god kopp kaffe, utlovar Fredrik att de kommer ha mässområdets godaste kaffe.

Avslutningsvis betonar Fredrik vikten av personlig rådgivning som Sparbanken Lidköping erbjuder. ”Besök vår monter och träffa våra kunniga rådgivare, vi står alltid redo att hjälpa kunden med en bra affär.”

Oavsett om du är där för att diskutera finansieringsmöjligheter eller för att testa din styrka i en utmanande tävling, kommer montern (T:01 & S:21) att vara ett minnesvärt stopp på mässan.