SVENSKA FODER TAR PLATS PÅ LANTBRUKET I CENTRUM

Planeringen inför Lantbruket i Centrum är i full gång, och Svenska Foder är redo att göra sitt avtryck på den centrala mässan i Lidköping. Vi hade förmånen att få prata med Malin Hansen, ansvarig marknadskommunikation på Svenska Foder, för att få en inblick i vad besökarna kan förvänta sig från deras deltagande.

Hur går planeringen inför Lantbruket i Centrum och vad kan vi förvänta få uppleva från Svenska Foder på plats?
Planeringen av mässan är i full gång, och alla är riktigt taggade för två fullspäckade dagar i lantbrukets tecken. Under mässan kommer besökarna givetvis kunna möta både våra växtodlings- som djurfodersäljare och kunniga kollegor från Optilab, Nomus Skadedjursbekämpning och Ekonatur. I vår monter kommer besökarna mötas av givande samtal, aktiviteter, möta kollegor i branschen samtidigt som vi bjuder på något gott. På Svenska Foders andra monterplats hittar ni vårt butikskoncept Djur & Natur. I montern hittar ni produkter för både smådjur, häst, lantgård, trädgård, hus och hem. Men också roliga tävlingar för de mindre besökarna – framtidens lantbrukare.

Det är första gången mässan går mitt inne i centrala Lidköping, vad kan besökarna förvänta sig?
Besökarna kommer kunna förvänta sig en stor bredd av utställare, kompetens och kunskap inom flera av lantbrukets förgreningar men inte minst givande diskussioner runt just deras produktion och vägen till framgång.

Till sist, ditt bästa tips för att besöka Lidköping och Lantbruket i Centrum?
Ta tillfället och besök både branschkollegor och lantbrukskontakter. Vi lovar att det kommer bli två mycket givande mässdagar.

Ni hittar Svenska Foder i monter Ö:01 & Ö:05

VARUMÄRKERNA I MONTER Ö:01 & Ö:05