Borga redo för Lantbruket i centrum

När lantbruket i Centrum för första gången öppnar sina portar i Lidköping stad är förväntningarna höga bland deltagarna. Ett av de företag som ställer ut är Borga, kända för sina byggnadslösningar för lantbruket. Försäljningschefen Rikard Skoglund delar sina tankar inför evenemanget: "Vi förväntar oss att vi tillsammans kommer skapa en bra mötesplats för att utbyta idéer och titta på nyheter och trender inom lantbrukssektorn."

Borga vill passa på att understryka sin roll i lantbrukssektorn, både för nya projekt och för att ge stöd till befintliga. ”Att Borga alltid finns tillgängligt för att hjälpa till med en helt ny stålhall eller att hjälpa till med plåten till en renovering eller tillbyggnad av befintlig byggnad,” betonar Skoglund.

Rikard ser mässan som en ljuspunkt, speciellt efter en tuff period: ”Förhoppningsvis skiner solen och vi får träffa många glada och framtidsoptimistiska personer.”

På frågan om vad mer som kommer att diskuteras svarar Skoglund: ”Frågor som utveckling, lönsamhet och kostnader blir nog också viktiga.”

Borgas monter kommer att vara en plats för både affärer och nöje, lovar han: ”Vi kommer ha lite olika aktiviteter i vår monter, bland en tävling och även lite erbjudanden. Så missa inte att besöka oss!” De kommer även ha sin nya hallförsäljare med inriktning på ridsport på plats.

Besök deras monter Ö:18 på mässan!