Lantbruket flyttar in i Lidköping – Stora förväntningar på årets mässa

För första gången tar Lantbruket i Centrum steget in i stadsmiljö, och förväntningarna är höga inför mässan i Lidköping. I en intervju med Söderberg och Haak, en av mässans största utställare, ger Johan Ekblom sin syn på detta nya arrangemang och vad besökare kan förvänta sig vid deras monter.

Nytt tänk kring lantbruksmässor
”Vi har stora förväntningar och hoppas på många besökare,” säger Johan Ekblom, representant för Söderberg & Haak. Att flytta lantbruksmässan till en urban miljö ses som ett spännande och innovativt grepp, som kan locka en bredare publik och skapa nya möjligheter för utställare och besökare att knyta kontakter. ”Det är trevligt med ett nytt tänk kring arrangemang av lantbruksmässor och att de anordnas i stadsmiljö.”

Spännande utställningar och ny teknik
Besökare till Söderberg & Haaks monter kan förvänta sig en imponerande uppvisning av lantbruksmaskiner och utrustning från välkända varumärken som AMAZONE, DEUTZ-FAHR, PERFECT, GIANT, DINAPOLIS och HUSQVARNA. ”Vi kommer visa maskiner från våra huvudleverantörer och även en ny hydrauliskdriven betesputs från PERFECT som ska användas på en lastmaskin eller frontlastare,” förklarar Ekblom.

Engagerad personal och senaste tekniken
En av höjdpunkterna för besökare som kommer till Söderberg & Haaks monter är möjligheten att få en djupare inblick i den senaste tekniken inom lantbruket. ”Att träffa vår kunniga och engagerade personal som kan berätta mer om produkterna och deras användning kommer definitivt att vara av värde för våra besökare,” säger Johan Ekblom.

Besök Lantbruket i Centrum i Lidköping för att se allt detta och mer. Mässan kommer bli en spännande mötesplats för alla som är intresserade av framtidens lantbruk.

Ni hittar Söderberg & Haak Maskin i Kvänum i monter T:08